Κάτι κινείται στον Πανιώνιο μας !!!!!!

Από τον Πανιωπανθηρώνιο

αρχείο λήψηςΗ ομάδα μας από το Σάββατο στα Γιάννενα όπου έκανε ένα σπουδαίο διπλό μέσα σε ένα γήπεδο βούρκο και κόντρα σε μια ομάδα σαφώς πιο ποιοτικοί από εμάς και με πιο πολλές λύσεις δείχνει να προσπαθεί
να κάνει την υπέρβαση που περιμένουμε και να σωθεί.

Παίρνουμε λοιπόν κάποιες ανάσες αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και μάλιστα μακρύ μέχρι να σωθούμε.

Μια ισοπαλία στην Κρήτη μεσολάβησε μετά τα Γιάννενα από όπου εκεί από δικιά μας αμέλεια δεν πήραμε την νίκη.

Με πολύ κόπο νικήσαμε με μόνο 1-0 τον Λεβαδειακό αν και έπρεπε να νικήσουμε με πιο πολλά γκολ αλλά το τρίποντο είναι χρυσό.

Κάτι κινείτε όπως έγραψα και για τίτλο άρθρου μου στην ομάδα και αυτό είναι ενθαρρυντικό.

Ο κόσμος μας όμως σαν παρουσία δεν είναι παρών καθώς τα εισιτήρια και η εικόνα του γηπέδου μας στους εντός έδρας αγώνες στις εξέδρες είναι άδειες. Όσοι δίνουν το παρών βέβαια δίνουν τρομερή βοήθεια και μπράβο τους.

Γνωρίζω καλά ότι ο κόσμος του Πανιωνίου έχει περάσει πάρα πολλά και έχει κουραστεί να βλέπει την ομάδα μας να βολοδέρνει στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα αυτός είναι ένας παράγων ρόλος στην μεγάλη απουσία του κόσμου στο γήπεδο. Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι για όλους λίγο πολλοί  γνωστοί. Η οικονομική κρίση και τα πολλά προβλήματα για πολλούς ακόμα και επιβίωσης έχουν φέρει τον Πανιώνιο σε δεύτερη, τρίτη και μπορεί και ακόμα πιο κάτω θέσεις στην ζωή του. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και το χόμπι που ήταν για πολλούς ο Πανιώνιος είναι πλέον ακριβό χόμπι  και ο καθένας μας το σκέφτεται το 10ευρω για το γήπεδο.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που ο κόσμος απέχει, δυστυχώς στον Πανιώνιο είμαστε όλοι γνωστοί και αυτό τελικά δεν κάνει και τόσο καλό.

Άλλοι είναι Τσακιρικοί, άλλοι Μπεϊκοί, άλλοι Βεντουρικοί, άλλοι με τον Δάρρα άλλοι αντίθετοι με τον Δάρρα επειδή ήταν παλιά γιατρός του Ολυμπιακού και να φύγει γιατί έχουμε γίνει παράρτημα και άλλα τέτοια πολλά.

Σε κάποια επίπεδα μέχρι και τα κομματικά έχουν επηρεάσει στην αποχή του κόσμου, δεξιοί εναντίων αριστερών και χρυσαυγιτών και άλλα τέτοια.

Υπάρχουν και προσωπικές κόντρες  ατόμων από την επιλογή τους να πάνε στα τόσα πολλά στρατόπεδα που υπάρχουν στον Πανιώνιο.

Ακόμα και οι ατιμωρησία των προηγούμενων διοικήσεων του Ιστορικού που έχουν φέρει την ομάδα σε αυτό το οικονομικό αδιέξοδο έχει επηρεάσει των κόσμο.

αρχείο λήψης (1)Όταν η ομάδα μας αγωνιζόταν στην Β΄ Εθνική τότε είχαμε 3 ή 4 μπορεί και παραπάνω κλαμπ των οργανωμένων Πανθήρων.

Υπήρχαν οι κυανέρυθροι, υπήρχε ο Σ.Φ.Ο.Π και είχε μεγάλη κινητικότητα στην εξέδρα.

Μετέπειτα έκλεισαν οι κυανέρυθροι και ο Σ.Φ.Ο.Π. και παρέμειναν οι Πάνθηρες  οι οποίοι σε όλες τις δύσκολες στιγμές οικονομικές και μη είναι πάντα και παντού παρών και παραμένει το μοναδικό δυναμικό κομμάτι του Πανιωνίου.

αρχείο λήψηςΑπό το 2005 ιδρύθηκε και η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου που υπάρχει ακόμα και τώρα με σταθερά μελή αλλά δεν είναι τόσο δραστήριοι και δυναμικοί όσο οι Πάνθηρες σε θέματα οργανώσεις και παρουσίας στο γήπεδο μιλάω πάντα καθώς αποτελείτε σε μεγάλο ποσοστό από πιο μεγάλες ηλικίες που έχουν άλλες προτεραιότητες και θέλω από τον Πανιώνιο και χρειάζεται και αυτό το κλαμπ.

Κάπου στο 2009 ίσως και πιο μετά ιδρύθηκε και ακόμα ένα κλαμπ με ονομασία ΙΩΝΕΣ οι οποίοι ήταν ναι μεν λίγοι σαν μέλη, είχαν ένα σημείο στην θύρα 2 πάνω δίπλα στην μαθητική εξέδρα και μάλιστα για να ξεχωρίζουν είχαν φτιάξει και γαλάζια μπλουζάκια με το σήμα τους.

imagesΟι ΙΩΝΕΣ λοιπόν με άτομα επικεφαλής οι οποίοι κάποιοι ήταν παλιοί πάνθηρες και κάποιοι απλοί Πανιώνιοι με το που ιδρύθηκαν μπήκαν δυναμικά με ανακοινώσεις καυστικές και με σκληρή αντιπαράθεση στην διοίκηση του τότε προέδρου μας κύριου Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Μάλιστα εκτός από ανακοινώσεις από το site τους αναρτούσαν πολλές φορές και διάφορα πανό. Στεγαζόντουσαν απέναντι από την θύρα 5 στο υπόγειο.

safe_imageΟι ΊΩΝΕΣ είχαν έρθει και σε κόντρα με τους αεκτζήδες για κάτι πανό και έδειχναν δυνατοί να ανταπεξέλθουν στο κομμάτι αυτό της εξέδρας.

Όλα αυτά μέχρι που ανακατεύτηκαν με τα διοικητικά του Πανιωνίου αναλαμβάνοντας μέχρι και το τιμόνι το διοικητικό της ομάδας δείχνοντας έτσι ότι τελικά η ίδρυση τους είχε ένα σκοπό τον οποίο και πραγματοποίησαν,(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ) άλλοι ανάλαβαν προπονητές, άλλοι πήγαν για γραφείο τύπου μάλιστα και κάποιο επιπρόσθετο μέλος καθώς ήρθε στους ΙΩΝΕΣ πιο μετά ανέλαβε κουμανταδόρος στην ομάδα!!!!!!!

Πολλά από τα μέλη τους μάλιστα δεν συμφωνούσαν με τα γεγονότα αυτά και ειδικά με το να αναλάβουν τα διοικητικά και αποχώρησαν από το κλαμπ, είχαν στιγματιστεί όμως και μάλιστα χωρίς να φταίνε αφού και κακό στον Πανιώνιο δεν έκαναν και εκτεθήκαν αφού οι μπροστινοί που είχαν την ιδέα να ανοίξουν το κλαμπ ενώ αλλιώς το παρουσίαζαν αλλιώς βγήκε και μάλιστα οι διαμάχες οι εσωτερικές από τους ηγετικούς που το ίδρυσαν ξεκίνησαν νωρίς.

Υπήρχαν εξαιρετικά παιδιά που ήταν στους ΙΩΝΕΣ και κάνανε καλό στο κλαμπ αγωνίστηκαν για το κλαμπ και ποτέ δεν έβλαψαν τον Ιστορικό, γνώρισα πολλά παιδιά από το κλαμπ αυτό και για αυτό μιλάω για το ότι αποτελούταν και από εξαίρετα παιδιά.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ήταν το σλόγκαν τους αλλά δυστυχώς δεν έγινε αυτό.

Αυτό το κλαμπ ίσως να ήταν και το μοναδικό κλαμπ που έκανε κακό στην ομάδα.

Φυσικά τώρα δεν υπάρχει από όσο ξέρω.

Η Λέσχη φίλων Πανιωνίου κλείνει 10 χρόνια ζωής φέτος.

Μπορεί όπως ανάφερα πιο πριν να μην είναι δυναμικοί σε παλμό αλλά είναι ένα συμπαθές κλαμπ σε εμένα με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους που αγαπούν τον Πανιώνιο και ποτέ δεν τον έβλαψαν και δεν ανακατεύτηκαν με το να θέλουν να διοικήσουν.

Για εμένα φυσικά οι μόνοι που πρέπει και μπορούν να έχουν λόγο για τα του Πανιωνίου και μπορούν να κοντράρουν την διοίκηση σε περίπτωση που έχει κάνει λάθος είναι οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ!!!

ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ είναι το μοναδικό κλαμπ του Πανιωνίου που έχει λόγο για οργάνωση και όταν το κάνει αυτό όλοι ξέρουμε την δυναμικοί του σαν κλαμπ!!!

Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ να μπουν στην διοίκηση.

Ο καθένας στο είδος του.

Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές για τα αγωνιστικά, οι διοίκηση για τα διοικητικά και οι Πάνθηρες για την οργάνωση της κερκίδας.

Ο κόσμος ο μη οργανωμένος μπορεί να παρακολουθεί την ομάδα και να κρίνει όταν δεν του αρέσει κάτι.

Έτσι γίνεται συνήθως.

Αυτά για τα κλαμπ και για το πώς τα βλέπω εγώ και ξαναλέω ότι ακόμα και αυτό το φάουλ από κάποιους από τους ΙΩΝΕΣ, όχι όλους που ανέλαβαν και δεν τα κατάφεραν και δεν τιμωρήθηκαν όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις του Πανιωνίου που τα έκαναν θάλασσα έχουν ξενερώσει τον κόσμο.

Η τωρινή διοίκηση δείχνει να το προσπαθεί και αγωνιστικά και διοικητικά και προσπαθεί να καλύψει το μεγάλο άνοιγμα χρέους που είχαν αφήσει οι προηγούμενες διοικήσεις και ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!!!!

Ζητάω συγνώμη που αναφέρθηκα τόσο πολύ για τους ΙΩΝΕΣ λιγότερο για την Λέσχη και για τους Πάνθηρες αλλά επειδή κατ εμέ δεν έπρεπε να είχαν ανακατευθεί στα διοικητικά.

Ο Πανιώνιος είναι μάγκας παλεύει μόνος του και με όλους και στο τέλος βγαίνει νικητής.

Θα σωθούμε και ας μην αρέσει αυτό σε πολλούς γιατί πρέπει να σωθούμε.

Η ιστορία μας είναι μεγάλη και η φανέλα μας είναι βαριά.

Είμαστε και θα είμαστε φυτώριο ποδοσφαιριστών με μέλλον και μακάρι να έρθει η άνοιξη που περιμένουμε οικονομικά σύντομα γιατί το αξίζουμε σαν ομάδα και σαν λαός!!!

Είδα και στο fb μια προσπάθεια που κάνουν κάποιοι δεν ξέρω αν γίνεται και επώνυμα για την επιστροφή του κύριου Τσακίρη στον Πανιώνιο.

Ο κ.Τσακίρης έκανε κάποια λάθη όταν είχε αναλάβει.

Τώρα μετά από την θητεία του και μετά από το κενό που απέχει τόσα χρόνια πιστεύω ότι απέκτησε μια εμπειρία και έχει μάθει πολλά αφού τότε ήταν άπειρος.

Ναι με βρίσκει σύμφωνο στο να επιστρέψει και να σουλουπώσει τον σύλλογο μόνος του και να κάνει μόνο αυτός κουμάντο.

Με λίγα χρήματα και σωστό προγραμματισμό μπορεί να μας ξανακάνει τον Πανιώνιο μας μεγάλο!!!

Ας αφήσουμε τις έχθρες και τις διαμάχες αδέρφια και όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μας!!!

 

imagesΌλοι πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας για το τι περνά ο Πανιώνιος και να τον βοηθήσουμε.

Με τον Ηρακλή η ομάδα μας θέλει ώθηση από τον κόσμο μας.

Πρέπει να είναι η Νέα Σμύρνη τίγκα και να θυμίζει ωραίες εποχές!!!

ΌΛΟΙ ΠΑΡΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!!

images (1)

Please follow and like us:
0

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.