Τοποθέτηση – Απάντηση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου

Από τον Σταμάτη Β.

Σχετικά με την  ανακοίνωση του ερασιτεχνικού σωματείου Απόλλων Καλαμαριάς, ιδρυτικού αθλητικού σωματείου της Π.Α.Ε., επισημαίνουμε τα εξής:

Για να αποφασίσουμε εάν θα ασχοληθούμε με την ανακοίνωση αυτή, στην οποία περιέχονται μόνο ανακρίβειες, αναλήθειες και απειλές, θα πρέπει πρώτα να υπογραφεί η «ανώνυμη» αυτή ανακοίνωση, ήτοι να φέρει υπογραφή και ονοματεπώνυμο, ώστε ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του.

Το σωματείο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ερασιτεχνικό σωματείο το οποίο εφόσον έχει νόμιμη διοίκηση πρέπει όλες οι ανακοινώσεις αυτού να υπογράφονται από τους νόμιμους εκπροσώπους του σωματείου.

Θα επανέλθουμε, εάν επανέλθουμε, μόνο αν η υπόθεση αυτή πάρει τελικά «ονοματεπώνυμο» και μόνο εάν κρίνουμε ότι για το καλό του Απόλλωνα, το οποίο κανένας δεν μπορεί να μονοπωλεί, πρέπει να δοθεί συνέχεια στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.