Όλα θα κριθούν από την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου

Στους δρόμους για την ιστορία μας ΗΡΑΚΛΑΡΑ!!!
06/06/2017
Αφιέρωμα ομάδων: ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
06/06/2017

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Από το Οφητζή

Ο ΟΦΗ μας νίκησε εκτός έδρας με 0-2 την Καρδίτσα και έχει ένα σερί 18 αγώνων χωρίς ήττα αλλά παρόλα αυτά η χρονιά κρίνεται κακή αφού στην καλύτερη των περιπτώσεων ο ΟΦΗ θα τερματίσει στην 4η θέση και έτσι και του χρόνου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Football League.

Φυσικά και ο ΟΦΗ μας  δεν αξίζει να αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία όπως και άλλες ομάδες με μεγάλη ιστορία αλλά οι δυσκολίες της εποχής και κάποια λάθη παραγόντων έχουν φέρει την ομάδα να απουσιάζει από την μεγάλη κατηγορία.

Όπως και να έχει όμως για να ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά καλά για τον ΟΦΗ μας θα πρέπει από τώρα να κρατήσει τον ίδιο προπονητή δηλαδή τον Νίκο Παπαδόπουλο γιατί είναι ένας από εμάς, είναι δουλευταράς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα γνωρίζει την ομάδα και πιστεύω ότι αν τον έχουμε από την προετοιμασία θα τα πάμε καλά στο νέο πρωτάθλημα και επιτέλους θα ανέβουμε στην Super League!!!

Ο νίκος Παπαδόπουλος μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι είναι ένας καλός πολύ καλός θα έλεγα προπονητής και ότι καλύτερο έχει περάσει από τον ΟΦΗ μας τον τελευταίο καιρό.

Αν ο στόχος μας είναι η άνοδος του χρόνου που αυτός θα πρέπει να είναι εννοείται τότε καλό θα είναι να τον ανανεώσουμε!!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: