Μονιάκης: «Ολοι μαζί να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ»

Επιστροφή Μονιάκη στον ΟΦΗ!!!
16/07/2017
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Τριγλία
17/07/2017

Από τον Οφητζή

Ο Μονιάκης έκανε δηλώσεις για την επιστροφή του στον ΟΦΗ!!!

«Γύρισα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Με τα λόγια αυτά στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο 29χρονος αριστερός μπακ Μανόλης Μονιάκης, σχολίασε την επιστρoφή του στον ΟΦΗ, μετά απο μια διετία στη Λάρισα, με την οποία κέρδισε άνοδο απο την Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκ και αγωνίστηκε με αυτήν και μια ακόμη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.

«Αυτό θέλω να κάνω και με τον ΟΦΗ!» λέει τώρα ο Μανόλης Μονιάκης, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο ΟΦΗ. «Θέλω να κερδίσουμε την άνοδο και να ξεφύγει η ομάδα απο την Β’ Εθνικη και να μπορέσω και εγώ να αγωνιστώ με αυτήν ξανά στην Σούπερ Λίγκ» λέει ο δυναμικό αμυντικός.

Ο Μανόλης Μονιάκης αγωνίστηκε στον ΟΦΗ δυο φορές στο παρελθόν.

Αρχικά την τετραετία 2006-10, όταν ο ΟΦΗ τον είχε πάρει απο τον Εργοτέλη. Και αργότερα την τετραετία 2011-15, όταν είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα απο Ολυμπιακό και Κέρκυρα.

8 χρόνια συνολικά δηλαδή! Οπως λέει «είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Εδώ είναι το σπίτι μου, η πόλη μου, η οικογένεια μου. Ηθελα να γυρίσω» επισημαίνει και μιλάει με σεβασμό για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι της ομαδας. «Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους αυτούς. Τους προπονητές και τους ανθρώπους που είναι στον ΟΦΗ, για το γεγονός ότι γύρισα ξανά έδω. Ηταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να επιστρέψω. Το ήθελα πολύ».

Οσο για το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο του ΟΦΗ, επισημαίνει ότι «τον θέλουμε δίπλα μας. Να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε και όλοι μαζί  να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: