Μαζεύτηκαν τα χρήματα για τον μικρό μας ήρωα τον Βαγγελάκη γιατί απλά όλοι μαζί μπορούμε!!!!!

Εν αναμονή της τροπολογίας στην Παναχαϊκή
16/06/2017
Εν αναμονή Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ
19/06/2017

Από τον Πανιωπανθηρώνιο

Η προσπάθεια του γνωστού σε όλους μας πρώην αθλητικογράφου – δημοσιογράφου και νυν παρουσιαστή Πετρου Πολυχρονίδη να μαζευτούν τα χρήμματα για να ξεκινήσει την δική του μάχη ο μικρός Βαγγελάκης να νικήσει τον Καρκίνο έπιασε τόπο και μάλιστα σε πολύ γρήγορο χρόνο!!!

Για ακόμα μια φορά αποδείξαμε ότι υπάρχει ανθρωπιά και ότι είμαστε κοντά ο ένας άνθρωπος με τον άλλο. Όχι πάντα αλλά όταν το ζητάμε και το θέλουμε ναι τότε είναι πάντα.

Παρόλο του ότι το ποσό ήταν μεγάλο και στις δύσκολες ημέρες μας όλοι βιώνουμε την οικονομική κρίση αλλά για έναν τέτοιο σκοπό κάνεις τα πάντα για να σώσουμε τον συνάνθρωπό μας.

Όλοι μαζί μπορούμε και τα καταφέραμε!!!

Μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να μαζευτεί το ποσό για τον μικρό μας φίλο τον Βαγγελάκη με οποιοδήποτε τρόπο συνείσφερε ο καθέναςε μας είτε οικονομικός είτε με κοινοποιήσεις και όπως αλλιώς μπορούσε!!!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της οικογένειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας

Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στον αγώνα που κάνει ο μικρός μας Βαγγέλης, προκειμένου να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το ποσό που χρειάζεται για τη νοσηλεία του Βαγγέλη στο Memorial των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν θα βρούμε ποτέ τα λόγια για να σας εκφράσουμε όπως σας αξίζει, από τα πιο βαθιά σημεία της καρδιάς μας αλλά της ψυχής μας, το ευχαριστώ που παλεύετε μαζί μας.

Μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την πίστη μας σε οτιδήποτε. Αυτή η πελώρια ανταπόκριση όμως τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά μας έδωσε ξανά πίστη. Πίστη στον ίδιο τον άνθρωπο και τι μπορεί να κάνει για τον συνάνθρωπο του.

Από τον πιο ανώνυμο, έως τον πιο επώνυμο. Από τον πιο κοντινό μας φίλο, έως τον πιο μακρινό ομογενή στην άκρη της γης, σας είμαστε υπόχρεοι για πάντα.

Ο Βαγγέλης ξεκινά τώρα το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Memorial για να λάβει την πειραματική θεραπεία του και θα παραμείνει στις ΗΠΑ σχεδόν ένα χρόνο. Μαζί του και εμείς, που πλέον έχουμε κάνει σπίτι μας, τα νοσοκομεία και τις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το παιδί μας, έχοντας χάσει τα πάντα από την ζωή που είχαμε.

Απλά αυτή τη φορά, δεν θα είμαστε μόνοι. Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους.

Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Βογιατζή

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: