Για τον πρωταθλητή στην Γ΄ Εθνική » Απόλλων Καλαμαριάς 1926 » δεν γράφει κανείς??

Χωρίς Σωτηρίου, Κλέϊτον και Μόρα η Λάρισα του Paus!!!
16/06/2017
Εν αναμονή της τροπολογίας στην Παναχαϊκή
16/06/2017

ÁÐÏËËÙÍ ÊÁËÁÌÁÑÉÁÓ-ÐÁÍÇËÅÉÁÊÏÓ / Â' ÅÈÍÉÊÇ / ÖÉËÁÈËÏÉ ÁÐÏËËÙÍÁ

Από τον Πανιωπανθηρώνιο

Ο Απόλλων Καλαμαριάς 1926 λοιπόν όπως όλα δείχνουν ή μάλλον τουλάχιστον αγωνιστικά επιστρέφει στην Football League και ειλικρινά εγώ εύχομαι να έρθει γρήγορα και στην Super League γιατί το αξίζει και είναι ιστορικός σύλλογος.

Έχει πάρα πολλούς φιλάθλους γνήσιους που είναι μόνο Απόλλων Καλαμαριάς και είναι πιστοί στην ομάδα αφού στα δύσκολα χρόνια που  περνάει ο σύλλογος εκείνοι είναι κοντά στην ομάδα.

Οι φιλαθλοί του δεν υποστηρίζουν και άλλες ομάδες όπως άλλες επαρχιακές ομάδες που ναι μεν μπορεί να έχουν κόσμο αλλά δεν είναι μόνο με μια ομάδα που υποστηρίζουν. Οι Απολλωνιστές είναι μόνο Απόλλων Καλαμαριάς και για αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό στον φίλαθλο κόσμο!!!

Ο Απόλλων Καλαμαριάς πρεσβεύει εκατομμύρια ανθρώπους από τον Πόντο και η ιστορία του είναι τεράστια.

Αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια δεν είναι στα καλύτερα του αλλά φέτος κατάφερε με άνεση θα έλεγα να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Γ΄Εθνική με 26 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με 79 βαθμούς και αυτό δείχνει ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες.

Εγώ προσωπικά αν και Πανιώνιος σέβομαι τον Απόλλων Καλαμαριάς και του εύχομαι ολόψυχα να επιστρέψει στην Α΄Εθνική γιατί το αξίζει!!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: